Contact

Stichting Fundatie van de Vrijvrouwe van Renswoude te ‘s-Gravenhage
Koninginnegracht 15
2514 AB ‘s-Gravenhage

Lysbeth van Egmond, adviseur bursalen
t 070 345 88 16
secretariaat@fundatievanrenswoude.nl

Aflossingen van een renteloze lening kunnen worden overgemaakt naar rekening NL96 ABNA 0246 3541 94 o.v.v. je referentienummer. Voor vragen over het aflossen van een renteloze lening kan contact worden opgenomen met de rentmeester, de heer B.E.M.M. Uyttendaele via email secretariaat@fundatievanrenswoude.nl.

Routebeschrijving

Het kantoor van de Stichting Boschuysen in het Foundation House is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Den Haag CS / Den Haag HS neemt u tram 9 richting Scheveningen. De halte Dr. Kuyperstraat is voor de deur van het Foundation House.

Met de auto uit de richting Utrecht/Rotterdam: aan het einde van de A12 (Utrechtsebaan) gaat u linksaf. Bij de volgende stoplichten rechtsaf, richting Scheveningen (let op: links aanhouden). Bij de eerste stoplichten weer linksaf (Dr. Kuyperstraat). Na het passeren van de tramrails en de ventweg is de eerste poort rechts de toegang tot de parkeerplaats van het Foundation House. Met de auto uit de richting Amsterdam via de A44/N44: rij in Den Haag de A44/N44/Zuid Hollandlaan helemaal uit. Aan het einde, ter hoogte van het Provinciehuis bij de  stoplichten rechtsaf, richting Scheveningen (let op: links aanhouden). Bij de eerste stoplichten weer linksaf (Dr. Kuyperstraat). Na het passeren van de tramrails en de ventweg is de eerste poort rechts de toegang tot de parkeerplaats van het Foundation House.